% 100 BAŞARI

2010 SBS YERLEŞTİRMEDE % 100 REKOR BAŞARI

Okulumuzda bu yıl mezun olan 51 öğrenciden 24 Fen Lisesi 24 Anadolu Lisesi ve 3 Meslek Lisesi olmak üzere tamamı yerleşmiş ve % 100 lük bir başarı elde etmişlerdir.Ayrıca Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulunun öğrencileri, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) yerleştirmesinde büyük başarı elde etti.Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Celalettin Bozkurt, Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu, Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu ve Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu'ndan 22 öğrencinin 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Konya'nın gururu olduğunu ifade etti. Bozkurt, Merve Eğitim Kurumları'ndan mezun olan 240 öğrenciden 72'sinin Fen Lisesi'ni 114'ünün Anadolu Lisesi'ni, 13'ünün Anadolu Öğretmen Lisesi'ni, 3'ünün Sosyal Bilimler Lisesini, diğer öğrencilerin ise Anadolu Meslek Liselerini kazandığını belirtti.Merve Eğitim Kurumları'ndan bu yıl mezun olan öğrencilerin yüzde 84'ünün Fen Lisesi ve Anadolu Lisesini kazandığını vurgulayan Bozkurt, "8. sınıf Sbs puanlarına göre Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulu, Türkiye'deki 33 bin 310 İlköğretim Okulu Arasında en başarılı ilk 100 okul arasına girmiştir." dedi.

BAŞARI DEVAM EDİYOR

TEOG'DA 9 BİRİNCİ..

DAHA İYİ BİR EĞİTİM İÇİN BURADAYIZ

Kayyım Heyeti Başkanı Av. Şecattin Küçükdağ'ın basın açıklaması

3.SINIFLARIN KAHVALTI KEYFİ

3.Sınıf Öğrencilerine Yönelik Kahvaltı Düzenlendi.Sene Sonunun Yaklaşmasıyla Birlikte 3 Ay Ayrı Kalacak Öğrencilerimiz Havanın da Güzel Olmasından İstifade Edip Birlikte Kahvaltı Yaptılar

GELENEK BOZULMADI ŞAMPİYON YİNE MEHMET ÖZDEMİR

Çocuk Oyunları Federasyonunun Düzenlemiş Olduğu Mendil Kapmaca ve Seksek Oyununda Merve Mehmet Özdemir İlkokulu 3. ve 4. Sınıflarda Namağlup Olarak Selçuklu Şampiyonu Oldu.

ŞİVLİLİK OKULUMUZDA BİR BAŞKA…

Üç Ayların Başlamasıyla Birlikte Öğrencilerimiz Şivliliklerini İdare Odalarına Konulan İkramlardan ve Öğretmenlerin Ellerinden Alarak Bu Günü Doyasıya Kutladılar

| Her hakkı saklıdır.