% 100 BAŞARI

2010 SBS YERLEŞTİRMEDE % 100 REKOR BAŞARI

Okulumuzda bu yıl mezun olan 51 öğrenciden 24 Fen Lisesi 24 Anadolu Lisesi ve 3 Meslek Lisesi olmak üzere tamamı yerleşmiş ve % 100 lük bir başarı elde etmişlerdir.Ayrıca Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulunun öğrencileri, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) yerleştirmesinde büyük başarı elde etti.Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Celalettin Bozkurt, Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu, Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu ve Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu'ndan 22 öğrencinin 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Konya'nın gururu olduğunu ifade etti. Bozkurt, Merve Eğitim Kurumları'ndan mezun olan 240 öğrenciden 72'sinin Fen Lisesi'ni 114'ünün Anadolu Lisesi'ni, 13'ünün Anadolu Öğretmen Lisesi'ni, 3'ünün Sosyal Bilimler Lisesini, diğer öğrencilerin ise Anadolu Meslek Liselerini kazandığını belirtti.Merve Eğitim Kurumları'ndan bu yıl mezun olan öğrencilerin yüzde 84'ünün Fen Lisesi ve Anadolu Lisesini kazandığını vurgulayan Bozkurt, "8. sınıf Sbs puanlarına göre Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulu, Türkiye'deki 33 bin 310 İlköğretim Okulu Arasında en başarılı ilk 100 okul arasına girmiştir." dedi.

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DESTEĞİ

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılında Özel okullarda Öğrenim Gören Öğrenciler İçin Eğitim ve Öğretim Desteği Verilmesine İlişkin Tebliğ

2014 LYS'DE 184 ÖĞRENCİMİZ ÜNİVERSİTELİ OLDU!

ÖĞRENCİLERİMİZ, İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

Okulumuzun Birinci Sınıf Öğrencileri, Öğretmenleri İle İftar Programında Buluştu.

ÖĞRENCİLERİMİZİN KARNE HEYECANI

3 Ay Sürecek Uzun Yaz Tatili Başladı. Öğrencilerimiz Karnelerini Aldı.

3.SINIFLAR DEVR-İ ALEM PAKINDA…

3.Sınıf Öğretmenleri, Öğrencilerini Konya'da, İçinde Hareketli Dinozorlar, Süper Kahramanlar, Dünyaca Ünlü Tarihi Yapıların Minyatürlerinin Yer Aldığı 80 Binde Devr-İ Alem Parkı’na Götürdü.

| Her hakkı saklıdır.