% 100 BAŞARI

2010 SBS YERLEŞTİRMEDE % 100 REKOR BAŞARI

Okulumuzda bu yıl mezun olan 51 öğrenciden 24 Fen Lisesi 24 Anadolu Lisesi ve 3 Meslek Lisesi olmak üzere tamamı yerleşmiş ve % 100 lük bir başarı elde etmişlerdir.Ayrıca Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulunun öğrencileri, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) yerleştirmesinde büyük başarı elde etti.Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Celalettin Bozkurt, Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu, Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu ve Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu'ndan 22 öğrencinin 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Konya'nın gururu olduğunu ifade etti. Bozkurt, Merve Eğitim Kurumları'ndan mezun olan 240 öğrenciden 72'sinin Fen Lisesi'ni 114'ünün Anadolu Lisesi'ni, 13'ünün Anadolu Öğretmen Lisesi'ni, 3'ünün Sosyal Bilimler Lisesini, diğer öğrencilerin ise Anadolu Meslek Liselerini kazandığını belirtti.Merve Eğitim Kurumları'ndan bu yıl mezun olan öğrencilerin yüzde 84'ünün Fen Lisesi ve Anadolu Lisesini kazandığını vurgulayan Bozkurt, "8. sınıf Sbs puanlarına göre Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulu, Türkiye'deki 33 bin 310 İlköğretim Okulu Arasında en başarılı ilk 100 okul arasına girmiştir." dedi.

3.SINIFLAR BİLİM MERKEZİNE GEZİ DÜZENLEDİ

3.Sınıf Zümresi; ’Konya Bilim Merkezine’ Gezi Düzenledi. Öğrenciler Bilimin Sultanları’ ve ‘Dünyamız’ Sergilerini de Gezme Fırsatı Buldu.

1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN KULÜP SERGİSİ AÇILDI

1.Sınıf Öğrencilerimizin Görsel Sanatlar Kulüp Çalışmalarından, Oluşan Sergimiz Açıldı

BAHARI COŞKULU BİR ŞENLİKLE KARŞILADIK

Okulumuzda Düzenlenen Bahar Şenliğinde; İngilizce Fuarı, School Bazaar, Kulüp Gösterileri Ve 3.Sınıf Öğrencilerimizin Açtığı Stantlar, Şenliğe Katılan Velilerimizden Tam Not Aldı