% 100 BAŞARI

2010 SBS YERLEŞTİRMEDE % 100 REKOR BAŞARI

Okulumuzda bu yıl mezun olan 51 öğrenciden 24 Fen Lisesi 24 Anadolu Lisesi ve 3 Meslek Lisesi olmak üzere tamamı yerleşmiş ve % 100 lük bir başarı elde etmişlerdir.Ayrıca Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulunun öğrencileri, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) yerleştirmesinde büyük başarı elde etti.Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Celalettin Bozkurt, Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu, Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu ve Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu'ndan 22 öğrencinin 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Konya'nın gururu olduğunu ifade etti. Bozkurt, Merve Eğitim Kurumları'ndan mezun olan 240 öğrenciden 72'sinin Fen Lisesi'ni 114'ünün Anadolu Lisesi'ni, 13'ünün Anadolu Öğretmen Lisesi'ni, 3'ünün Sosyal Bilimler Lisesini, diğer öğrencilerin ise Anadolu Meslek Liselerini kazandığını belirtti.Merve Eğitim Kurumları'ndan bu yıl mezun olan öğrencilerin yüzde 84'ünün Fen Lisesi ve Anadolu Lisesini kazandığını vurgulayan Bozkurt, "8. sınıf Sbs puanlarına göre Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulu, Türkiye'deki 33 bin 310 İlköğretim Okulu Arasında en başarılı ilk 100 okul arasına girmiştir." dedi.

İNGİLİZCEMİZİ YARIŞMALARLA PEKİŞTİRİYORUZ

Okulumuz İngilizce Zümresi Olarak, Eğitim Programımıza Yıl İçerisinde Uyguladığımız Etkinlik Ve Aktivitelerle Çeşitlendirerek Öğrencilerimizin İngilizceyi Eğlenerek Ve Zevkle Öğrenmesini Amaçlıyoruz.

3.SINIF ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLERİ KAPTI

3.Sınıf Öğrencileri Yarıyıl Tatil Ödevlerinin Meyvelerini Topladı.

DUYGULARIMIZI RENKLERLE İFADE EDİYORUZ

Okulumuz; PDR Servisinin Düzenlediği Etkinlikte, Birinci Sınıf Öğrencilerimiz Duygularını Renklerle İfade Etti

' BİTKİLER NASIL BÜYÜR?‘ SORUSUNA CEVAP ARADIK

3. Sınıf Öğrencilerimiz Bu Bilgiler Işığında Fen Bilimleri Dersi Kapsamında ‘Bitkiler Nasıl Büyür’ Sorusuna Cevap Aradılar