% 100 BAŞARI

2010 SBS YERLEŞTİRMEDE % 100 REKOR BAŞARI

Okulumuzda bu yıl mezun olan 51 öğrenciden 24 Fen Lisesi 24 Anadolu Lisesi ve 3 Meslek Lisesi olmak üzere tamamı yerleşmiş ve % 100 lük bir başarı elde etmişlerdir.Ayrıca Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulunun öğrencileri, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) yerleştirmesinde büyük başarı elde etti.Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Celalettin Bozkurt, Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu, Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu ve Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu'ndan 22 öğrencinin 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Konya'nın gururu olduğunu ifade etti. Bozkurt, Merve Eğitim Kurumları'ndan mezun olan 240 öğrenciden 72'sinin Fen Lisesi'ni 114'ünün Anadolu Lisesi'ni, 13'ünün Anadolu Öğretmen Lisesi'ni, 3'ünün Sosyal Bilimler Lisesini, diğer öğrencilerin ise Anadolu Meslek Liselerini kazandığını belirtti.Merve Eğitim Kurumları'ndan bu yıl mezun olan öğrencilerin yüzde 84'ünün Fen Lisesi ve Anadolu Lisesini kazandığını vurgulayan Bozkurt, "8. sınıf Sbs puanlarına göre Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulu, Türkiye'deki 33 bin 310 İlköğretim Okulu Arasında en başarılı ilk 100 okul arasına girmiştir." dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZ İLK DÖNEM KARNELERİ ALDILAR

2014-2015 Eğitim Öğretim Sezonunun İlk Karneleri Alan Öğrencilerimizin Heyecanı Görülmeye Değerdi.

KİTAP KURTLARI MADALYALARINI KAPTI

2.Sınıflar Sene Başında Belirlenen 138 Adet Okuma Kitabını Bitirerek Madalya Almaya Hak Kazandılar.

OKULUMUZDA ÖZEL GÜNLERİ PAYLAŞMAK BİR BAŞKA GÜZELDİR

3.Sınıf Öğrencileride Sevgiyi ve Paylaşmayı En Güzel Şekilde Kutlamak İçin Ortak Doğum Günü Kutlaması Yaparak Pastalarını Kestiler

1.SINIF ÖĞRENCİLERİ OKUMA PASTASINI KESTİ

Okulumuz 1.Sınıf Öğrencileri, Okuma Ve Yazmanın Mutluluğunu ‘Okumu Pastası’ Keserek Kutladılar

1.SINIFLAR DÖNEM SONU KAHVALTISINDA BULUŞTU

1.Dönemin Yaklaşmasını Düzenlenen Kahvaltı Etkinliğiyle Kutlayan 1.Sınıf Öğrencileri, Bir Araya Gelerek Ayrı Kalacakları 15 Tatil Süresinde Yapmaları Gerekenler Hakkında Öğretmenlerinden Bilgide Aldılar.

| Her hakkı saklıdır.