% 100 BAŞARI

2010 SBS YERLEŞTİRMEDE % 100 REKOR BAŞARI

Okulumuzda bu yıl mezun olan 51 öğrenciden 24 Fen Lisesi 24 Anadolu Lisesi ve 3 Meslek Lisesi olmak üzere tamamı yerleşmiş ve % 100 lük bir başarı elde etmişlerdir.Ayrıca Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulunun öğrencileri, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) yerleştirmesinde büyük başarı elde etti.Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Celalettin Bozkurt, Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu, Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu ve Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu'ndan 22 öğrencinin 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Konya'nın gururu olduğunu ifade etti. Bozkurt, Merve Eğitim Kurumları'ndan mezun olan 240 öğrenciden 72'sinin Fen Lisesi'ni 114'ünün Anadolu Lisesi'ni, 13'ünün Anadolu Öğretmen Lisesi'ni, 3'ünün Sosyal Bilimler Lisesini, diğer öğrencilerin ise Anadolu Meslek Liselerini kazandığını belirtti.Merve Eğitim Kurumları'ndan bu yıl mezun olan öğrencilerin yüzde 84'ünün Fen Lisesi ve Anadolu Lisesini kazandığını vurgulayan Bozkurt, "8. sınıf Sbs puanlarına göre Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulu, Türkiye'deki 33 bin 310 İlköğretim Okulu Arasında en başarılı ilk 100 okul arasına girmiştir." dedi.

BURSLULUK SINAVI KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR

Bursluluk Sınavı Sınav 12 Mart Cumartesi günü yapılacaktır.

OKUYORUM YAZIYORUM PASTASI KESİLDİ

Okulumuzun 1. Sınıf Öğrencileri Okuma Yazmaya Geçtiler. Bu Büyük Başarı Okul İdaresince Öğrenciler İçin Hazırlatılan 6 KATLI PASTA İle Kutlandı

HACİVAT-KARAGÖZ OYUNU VE İLLÜZYON GÖSTERİLERİ YAPILDI

Okulumuzda 2015–2016 Eğitim Öğretim Yılının Birinci Dönem Sonunda Öğrencilere; Ders Tekrarlarının Yanı Sıra, Kış Okulu Etkinlikleriyle Bir Dönemin Yorgunluğunu Atma Fırsatı Verildi.

ARTIK OKUYUP YAZIYORUZ...

Okulumuzun 1. Sınıf Öğrencileri Aralık Ayı Sonu İtibari İle Okuma Yazmaya Geçtiler. Bu Büyük Başarı Okul İdaresince OKUMA YAZMA BELGESİ Verilerek Kalıcı Hale Getirildi.

GÖRGÜ KURALLARI SERTİFİKALARI VERİLDİ

Öğrencilerimize Yönelik Rehberlik Servisinin Hazırladığı ‘Görgü Kuralları’ Eğitiminin Sertifikaları Verildi.

| Her hakkı saklıdır.