% 100 BAŞARI

2010 SBS YERLEŞTİRMEDE % 100 REKOR BAŞARI

Okulumuzda bu yıl mezun olan 51 öğrenciden 24 Fen Lisesi 24 Anadolu Lisesi ve 3 Meslek Lisesi olmak üzere tamamı yerleşmiş ve % 100 lük bir başarı elde etmişlerdir.Ayrıca Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulunun öğrencileri, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) yerleştirmesinde büyük başarı elde etti.Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Celalettin Bozkurt, Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu, Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu ve Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu'ndan 22 öğrencinin 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Konya'nın gururu olduğunu ifade etti. Bozkurt, Merve Eğitim Kurumları'ndan mezun olan 240 öğrenciden 72'sinin Fen Lisesi'ni 114'ünün Anadolu Lisesi'ni, 13'ünün Anadolu Öğretmen Lisesi'ni, 3'ünün Sosyal Bilimler Lisesini, diğer öğrencilerin ise Anadolu Meslek Liselerini kazandığını belirtti.Merve Eğitim Kurumları'ndan bu yıl mezun olan öğrencilerin yüzde 84'ünün Fen Lisesi ve Anadolu Lisesini kazandığını vurgulayan Bozkurt, "8. sınıf Sbs puanlarına göre Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulu, Türkiye'deki 33 bin 310 İlköğretim Okulu Arasında en başarılı ilk 100 okul arasına girmiştir." dedi.

OKULUMUZDA İLK DERS ZİLİ ÇALDI

2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılının, İlk Ders Zili Bugün Çaldı

MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZ OKULLARINI EĞLENEREK TANIYOR

Okulların Açılmasına Az Bir Süre Kala İlkokul Birinci Sınıf Öğrencilerimizle, Velilerimizi Ağırladık. Öğretmenleri ve Okul Yöneticileriyle Bir Araya Gelen Öğrenciler Okullarını Tanıdı.

İLLÜZYON GÖSTERİSİYLE HEYECANLI DAKİKALAR YAŞADIK

1.Sınıfa Başlayan Öğrencilerimizin Heyecanına; İllüzyonist Atilla Çağlayan; Gösterisiyle Heyecan Kattı.

İLK DERS HACİVAT İLE KARAGÖZ’DEN

Okula Uyum Programı Kapsamında,Öğrencilerimize İlk Ders Zilini Hacivat İle Karagöz Çaldı.

2.SINIF ÖĞRENCİLERİ YAZ TATİL BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Okulumuzun İkinci Sınıf Öğrencileri, Öğretmenleri İle Yaz Programında Buluştu.

| Her hakkı saklıdır.