% 100 BAŞARI

2010 SBS YERLEŞTİRMEDE % 100 REKOR BAŞARI

Okulumuzda bu yıl mezun olan 51 öğrenciden 24 Fen Lisesi 24 Anadolu Lisesi ve 3 Meslek Lisesi olmak üzere tamamı yerleşmiş ve % 100 lük bir başarı elde etmişlerdir.Ayrıca Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulunun öğrencileri, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) yerleştirmesinde büyük başarı elde etti.Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Celalettin Bozkurt, Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu, Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu ve Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu'ndan 22 öğrencinin 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Konya'nın gururu olduğunu ifade etti. Bozkurt, Merve Eğitim Kurumları'ndan mezun olan 240 öğrenciden 72'sinin Fen Lisesi'ni 114'ünün Anadolu Lisesi'ni, 13'ünün Anadolu Öğretmen Lisesi'ni, 3'ünün Sosyal Bilimler Lisesini, diğer öğrencilerin ise Anadolu Meslek Liselerini kazandığını belirtti.Merve Eğitim Kurumları'ndan bu yıl mezun olan öğrencilerin yüzde 84'ünün Fen Lisesi ve Anadolu Lisesini kazandığını vurgulayan Bozkurt, "8. sınıf Sbs puanlarına göre Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulu, Türkiye'deki 33 bin 310 İlköğretim Okulu Arasında en başarılı ilk 100 okul arasına girmiştir." dedi.

1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN KULÜP SERGİSİ AÇILDI

1.Sınıf Öğrencilerimizden Görsel Sanatlar Kulübü’ne 24 Öğrencimiz Katılmış, 3’er Eserden Toplam 72 Çalışma Bu Sergide Yer Almıştır.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ !!!

Okulumuzda; Kültür Sanat Etkinlikleri Çerçevesinde Çanakkale Şehitlerini Anma Programı Düzenlendi

VELİLERİMİZ YÖNELİK JENGA - DART TURNUVASI DÜZENLENDİ

Merve Mehmet Özdemir İlkokulu, Öğrencilerinin Anneleri Jenga ve Dart Turnuvası İle Stres Attılar.

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ÜCRETLERİMİZ

2015-2016 Eğitim Öğretim Dönemi Ücretlerimiz

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 100. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ..

Sevinç ve coşkuyla kutladığımız Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümünde, bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnetle yad ediyoruz.

| Her hakkı saklıdır.