% 100 BAŞARI

2010 SBS YERLEŞTİRMEDE % 100 REKOR BAŞARI

Okulumuzda bu yıl mezun olan 51 öğrenciden 24 Fen Lisesi 24 Anadolu Lisesi ve 3 Meslek Lisesi olmak üzere tamamı yerleşmiş ve % 100 lük bir başarı elde etmişlerdir.Ayrıca Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulunun öğrencileri, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) yerleştirmesinde büyük başarı elde etti.Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Celalettin Bozkurt, Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu, Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu ve Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu'ndan 22 öğrencinin 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Konya'nın gururu olduğunu ifade etti. Bozkurt, Merve Eğitim Kurumları'ndan mezun olan 240 öğrenciden 72'sinin Fen Lisesi'ni 114'ünün Anadolu Lisesi'ni, 13'ünün Anadolu Öğretmen Lisesi'ni, 3'ünün Sosyal Bilimler Lisesini, diğer öğrencilerin ise Anadolu Meslek Liselerini kazandığını belirtti.Merve Eğitim Kurumları'ndan bu yıl mezun olan öğrencilerin yüzde 84'ünün Fen Lisesi ve Anadolu Lisesini kazandığını vurgulayan Bozkurt, "8. sınıf Sbs puanlarına göre Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulu, Türkiye'deki 33 bin 310 İlköğretim Okulu Arasında en başarılı ilk 100 okul arasına girmiştir." dedi.

1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ 'YERLİ MALI HAFTASI'NI KUTLADI

Okulumuzda Yerli Malı Haftası Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor.....

3.SINIFLAR YERLİ MALI HAFTASINI KUTLADI

3.Sınıflar Olarak Yerli Malı Haftasını Kutladık.

4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ METEOROLOJİ İSTASYONU'NU GEZD

4.Sınıf Öğrencilerimiz, Konya 8.Bölge Meteoroloji İstasyonu'na Geziye Gittiler.

2.SINIF ÖĞRENCİLERİ SELVA MAKARNA FABRİKASINI GEZDİ

2. Sınıf Öğrencileri Üretim Konusunda Selva Makarna Fabrikası Gezisi Yaptı. Öğrenciler Makarnayı Üretip Pişirip Tadına Baktı.‏

GÜZEL OKUMA ÇALIŞMALARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

2.Sınıf Öğrencilerimiz Çalışmalarının Karşılığını Aldı.

| Her hakkı saklıdır.