% 100 BAŞARI

2010 SBS YERLEŞTİRMEDE % 100 REKOR BAŞARI

Okulumuzda bu yıl mezun olan 51 öğrenciden 24 Fen Lisesi 24 Anadolu Lisesi ve 3 Meslek Lisesi olmak üzere tamamı yerleşmiş ve % 100 lük bir başarı elde etmişlerdir.Ayrıca Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulunun öğrencileri, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) yerleştirmesinde büyük başarı elde etti.Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Celalettin Bozkurt, Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu, Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu ve Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu'ndan 22 öğrencinin 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Konya'nın gururu olduğunu ifade etti. Bozkurt, Merve Eğitim Kurumları'ndan mezun olan 240 öğrenciden 72'sinin Fen Lisesi'ni 114'ünün Anadolu Lisesi'ni, 13'ünün Anadolu Öğretmen Lisesi'ni, 3'ünün Sosyal Bilimler Lisesini, diğer öğrencilerin ise Anadolu Meslek Liselerini kazandığını belirtti.Merve Eğitim Kurumları'ndan bu yıl mezun olan öğrencilerin yüzde 84'ünün Fen Lisesi ve Anadolu Lisesini kazandığını vurgulayan Bozkurt, "8. sınıf Sbs puanlarına göre Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulu, Türkiye'deki 33 bin 310 İlköğretim Okulu Arasında en başarılı ilk 100 okul arasına girmiştir." dedi.

1.SINIF ÖĞRENCİLERİ SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇTİ

Okulumuzda Eğitim ve Öğretime Yeni Başlayan 1. Sınıf Öğrencilerimiz; Sağlık Taramasına Tabi Tutuldular.

İLK RESİM SERGİSİ YOĞUN KATILIMLA AÇILDI

Eğitim Ve Öğretim Yılının İlk Sergisini 1.Sınıf Öğrencilerimizin Yaptığı Birbirinden Güzel Resimlerden Oluşan Sergiyle Açtı.

DENEY VE GÖZLEM DERSİNDE KÂĞITTAN KÖPRÜ YAPTIK

Deney Ve Gözlem Dersi Kapsamında 2.Sınıf Öğrencilerimiz Kâğıttan Köprü Yaptılar.

OKULUMUZDA BAYRAM HEYECANI ERKEN YAŞANDI

Merve Ali Küçüksucu Çocuk Akademisi’nin Okulumuza Düzenlediği Etkinlikle;Minik Öğrenciler Bayram Sevincini Erkenden Yaşadılar ve Yaşattılar

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA COŞKUYLA BAŞLADIK

Yeni Eğitim-Öğretim yılına 405 Öğretmen ve 4 bin 464 Öğrenciyle coşkuyla girdik