% 100 BAŞARI

2010 SBS YERLEŞTİRMEDE % 100 REKOR BAŞARI

Okulumuzda bu yıl mezun olan 51 öğrenciden 24 Fen Lisesi 24 Anadolu Lisesi ve 3 Meslek Lisesi olmak üzere tamamı yerleşmiş ve % 100 lük bir başarı elde etmişlerdir.Ayrıca Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulunun öğrencileri, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) yerleştirmesinde büyük başarı elde etti.Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Celalettin Bozkurt, Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu, Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu ve Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu'ndan 22 öğrencinin 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Konya'nın gururu olduğunu ifade etti. Bozkurt, Merve Eğitim Kurumları'ndan mezun olan 240 öğrenciden 72'sinin Fen Lisesi'ni 114'ünün Anadolu Lisesi'ni, 13'ünün Anadolu Öğretmen Lisesi'ni, 3'ünün Sosyal Bilimler Lisesini, diğer öğrencilerin ise Anadolu Meslek Liselerini kazandığını belirtti.Merve Eğitim Kurumları'ndan bu yıl mezun olan öğrencilerin yüzde 84'ünün Fen Lisesi ve Anadolu Lisesini kazandığını vurgulayan Bozkurt, "8. sınıf Sbs puanlarına göre Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulu, Türkiye'deki 33 bin 310 İlköğretim Okulu Arasında en başarılı ilk 100 okul arasına girmiştir." dedi.

KUTLU DOĞUMU ANNELERİMİZİN KATILIMIYLA KUTLADIK

Efendimiz ( S.A.V )’İn Kutlu Doğumu Vesilesiyle 2.Sınıf Öğrencileri, Annelerinin de Katılımıyla Hep Beraber Peygamberimizin Doğum Gününü Kutladılar

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİNDE KUPA ÖZDEMİRİN

Merve Eğitim Kuruları, İlkokullar Arası ‘Kaleli Yakan Top Ve Mendil Kapmaca Turnuvası’ düzenlendi.

3.SINIF ÖĞRENCİLERİ PİNOKYA TİYATROSUNDA

3.Sınıf Öğrencilerimiz T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Konya Devlet Tiyatrosunda ’ Pinokyo Çocuk Oyununu’ İzlemek İçin Tiyatroya Gittiler.

2.SINIFLAR, ŞİİR DİNLETİSİ SUNUMUYLA GÖZ DOLDURDU

Okulumuzun; 2.Sınıf Öğrencileri, Düzenledikleri Şiir Dinletisi Programıyla Ailelerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

ÖSYM 2014 YILININ EN BAŞARILI OKULLARINI AÇIKLADI

9151 LİSE ARASINDA YGS ve LYS’de “EN BAŞARILI OKUL” BÜYÜKKOYUNCU FEN LİSESİ