% 100 BAŞARI

2010 SBS YERLEŞTİRMEDE % 100 REKOR BAŞARI

Okulumuzda bu yıl mezun olan 51 öğrenciden 24 Fen Lisesi 24 Anadolu Lisesi ve 3 Meslek Lisesi olmak üzere tamamı yerleşmiş ve % 100 lük bir başarı elde etmişlerdir.Ayrıca Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulunun öğrencileri, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) yerleştirmesinde büyük başarı elde etti.Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Celalettin Bozkurt, Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu, Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu ve Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu'ndan 22 öğrencinin 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Konya'nın gururu olduğunu ifade etti. Bozkurt, Merve Eğitim Kurumları'ndan mezun olan 240 öğrenciden 72'sinin Fen Lisesi'ni 114'ünün Anadolu Lisesi'ni, 13'ünün Anadolu Öğretmen Lisesi'ni, 3'ünün Sosyal Bilimler Lisesini, diğer öğrencilerin ise Anadolu Meslek Liselerini kazandığını belirtti.Merve Eğitim Kurumları'ndan bu yıl mezun olan öğrencilerin yüzde 84'ünün Fen Lisesi ve Anadolu Lisesini kazandığını vurgulayan Bozkurt, "8. sınıf Sbs puanlarına göre Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan üç ilköğretim okulu, Türkiye'deki 33 bin 310 İlköğretim Okulu Arasında en başarılı ilk 100 okul arasına girmiştir." dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZ İNGİLİZCE ŞENLİĞİNDE BULUŞTU

Minik Öğrencilerimiz ‘İngilizce Bilgi Şenliği’nde Eğlenerek Öğrenmenin Tadını Çıkardılar.

TUAL ÜZERİNE AKRİLİK BOYA İLE RESİM SERGİSİ AÇILDI

Görsel Sanatlar Dersinde 2.Sınıf Öğrencilerimizin Akrilik Boya Kullanarak Hazırladıkları Birbirinden Güzel Resimler Tuval İle Buluştu.

4.SINIFLAR BİLİM MERKEZİNE GEZİ DÜZENLEDİ

4.Sınıf Zümresi Olarak;’Konya Bilim Merkezine’ Gezi Düzenledik.‘Bilimin Sultanları’ ve ‘Dünyamız’ Sergilerini Gezdik.

İNGİLİZCE DRAMA YARIŞMASI YAPILDI

İngilizce Zümremizin Hazırladığı ,1.Sınıflara Yönelik Drama Yarışması Yapıldı.

ANNEM BABAM OKULDA RESİM SERGİSİ AÇILDI

1.Sınıfta Okuyan Öğrencilerin Velilerine Yönelik Okulun Görsel Sanatlar Zümresi Tarafında Öğrencilerimizin Duygusal Ve Sosyal Gelişimine Katkı Sağlamak Amacıyla ‘ANNEM BABAM OKULDA’ Adlı Resim Yapma Etkinliği Düzenledi.

| Her hakkı saklıdır.