MATEMATİK DERSLERİ HEP EĞLENCELİ

3.Sınıf Öğrencilerimizin Matematik Dersleri Hep Eğlenceli. Noktanın Sadece Türkçe Dersinde Değil Matematik Dersinde De Kullanarak Eğlenceli Bir Çalışma Yaptılar. Noktalı Kâğıda Yaptığımız Çalışmalarımız Görülmeye Değerdi.

Geometrik Cisimleri Öğreniyoruz

Matematik Sadece Kitaplardan Öğrenilmez. 2.Sınıf Öğrencilerimize Matematiği Yaşayarak, Hayattan Örnekler Sunarak Öğretmek Bizim İşimiz, Hedefimiz.

WEB SİTESİ YAPIYORUZ

4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE ALAN ADLARINI ALDIK.

KONDİSYON ÇALIŞMASI YAPTIK

Beden Eğitimi Zümresinin Hazırladığı Etkinlik Kapsamında; Uzun Geçen Tatil Süresi Sonrasında Öğrenciler Hem Eğlendiler Hem de Kondisyonlarını Yenileme İmkânı Buldular.

DÖNEM SONU YARIŞMA SONUÇLARI

Bilişim Teknolojileri Zümresinin hazırladığı yarışmalarda madalyalar sahiplerini buldu.

4.SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN ÇEVRE İNCELEMESİ

4.Sınıf Öğrencilerimiz Fen Ve Teknoloji Dersinde Canlılar Ünitesine Giriş Yapmak İçin Okulumuzda Çevre İncelemesi Yaptı

| Her hakkı saklıdır.