MATEMATİK DERSLERİ HEP EĞLENCELİ

3.Sınıf Öğrencilerimizin Matematik Dersleri Hep Eğlenceli. Noktanın Sadece Türkçe Dersinde Değil Matematik Dersinde De Kullanarak Eğlenceli Bir Çalışma Yaptılar. Noktalı Kâğıda Yaptığımız Çalışmalarımız Görülmeye Değerdi.

KONDİSYON ÇALIŞMASI YAPTIK

Beden Eğitimi Zümresinin Hazırladığı Etkinlik Kapsamında; Uzun Geçen Tatil Süresi Sonrasında Öğrenciler Hem Eğlendiler Hem de Kondisyonlarını Yenileme İmkânı Buldular.

DÖNEM SONU YARIŞMA SONUÇLARI

Bilişim Teknolojileri Zümresinin hazırladığı yarışmalarda madalyalar sahiplerini buldu.

4.SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN ÇEVRE İNCELEMESİ

4.Sınıf Öğrencilerimiz Fen Ve Teknoloji Dersinde Canlılar Ünitesine Giriş Yapmak İçin Okulumuzda Çevre İncelemesi Yaptı

1.SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİMİZLE KAHVALTIDA BULUŞTUK

1.Sınıflar Olarak Etkinliklerimize Devam Ediyoruz.Hafta Sonu,Öğrencilerimiz ve Anneleriyle Birlikte Güzel Bir Kahvaltı Programında Buluştuk.

YARIŞMALAR ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Dereceye giren öğrencilerimiz madalya ile ödüllendirildi.Dereceye giren öğrencilerimizi kutlar ve başarılarının devamını dileriz.

| Her hakkı saklıdır.