MATEMATİK DERSLERİ HEP EĞLENCELİ

3.Sınıf Öğrencilerimizin Matematik Dersleri Hep Eğlenceli. Noktanın Sadece Türkçe Dersinde Değil Matematik Dersinde De Kullanarak Eğlenceli Bir Çalışma Yaptılar. Noktalı Kâğıda Yaptığımız Çalışmalarımız Görülmeye Değerdi.

3 ve 4.Sınıfların Hafta Sonu Etkinlikleri Devam Ediyor

Hafta Sonu Etkinlikleri Çerçevesinde 3. ve 4. Sınıflar Kelebekler Vadisi Gezisi - Jenga Turnuvası - Hedef 5 Turnuvası - Öğrenci Aile Ziyareti Gerçekleştirdiler.

1.Sınıflar Harfleri İyice Pişirdi :)

Okulumuzun Minikleri, 1. Sınıf Öğrencileri Eğlenceli Bir Etkinlikle Öğrendikleri Harfleri İyice Pekiştirdiler

1’inciler Okuyor.

Okulumuzun 1. Sınıf Öğrencileri Okuma Yazma Eğitimine Hızla Devam Ediyor. Öğrencilerimiz, Öğrendikleri Okuma ve Yazma Kabiliyetlerini Her Fırsatta Sergilemeye Devam Ediyorlar

Buz Pateninde Çok Eğlendik

1.Sınıf Öğrencilerimiz İçin Buz Pateni Etkinliği Düzenlendi

Sınav Heyecanımız

4.Sınıflar İçin Düzenlenen Deneme Sınavı Sonrası Öğrenciler Kendi Değerlendirmelerini İlk Önce Kendileri Yaptılar.

| Her hakkı saklıdır.