MATEMATİK DERSLERİ HEP EĞLENCELİ

3.Sınıf Öğrencilerimizin Matematik Dersleri Hep Eğlenceli. Noktanın Sadece Türkçe Dersinde Değil Matematik Dersinde De Kullanarak Eğlenceli Bir Çalışma Yaptılar. Noktalı Kâğıda Yaptığımız Çalışmalarımız Görülmeye Değerdi.

ÜLKEMİZDEKİ BÖLGELERİ TANIYORUZ

3.Sınıf Öğrencileri İçin Düzenlen Etkinlikle Bölgelerimiz Konusu İşlendi. Öğrencilerimiz Seçtikleri Bölgelerin; Beşeri ve Coğrafi Özelliklerini Daha Yakından Tanıma ve Arkadaşlarına Tanıtma Fırsatı Buldular

KARDEŞLERİMİZE KİTAP OKUDUK

Merve Ali Küçüksucu Çocuk Akademisini Ziyaret Eden 1.Sınıf Öğrencilerimiz,Kardeşlerine Masallar Okudular.

2.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİ HAYATA HAZIRLIYORUZ

Öğrencilerimizi Gelenek Ve Göreneklerimize Uygun; Hamarat Yetiştirmek Amacıyla, Hayata Hazırlık Dersimiz Kapsamında Evde Pizza Yapma, Yaprak Sarma Etkinliği Yapıldı.

KESİRLER DERSİNİ EĞLENEREK İŞLEDİK

3.Sınıf Öğrencileri Kesirler Konusunu Eğlenceli Bir Etkinlikle İşleyip, Hem Eğlenip Hem de Öğrenmenin Keyfini Çıkardılar

HEDİYELEŞME KONUSUNU İŞLEDİK

3.Sınıf Öğrencilerimiz Hediyeleşme Konusunu Düzenlenen Etkinlikle İşlediler