MATEMATİK DERSLERİ HEP EĞLENCELİ

3.Sınıf Öğrencilerimizin Matematik Dersleri Hep Eğlenceli. Noktanın Sadece Türkçe Dersinde Değil Matematik Dersinde De Kullanarak Eğlenceli Bir Çalışma Yaptılar. Noktalı Kâğıda Yaptığımız Çalışmalarımız Görülmeye Değerdi.

SATRANÇ’LA ZİHİN JİMNASTİĞİ

2.Sınıf Öğrencilerimiz; Teneffüslerde Bir Araya Gelip Satranç Oynuyorlar. Dikkat ve Konsantrasyonu Geliştiren Bu Aktivite Sayesinde; Hem Zihinsel Gelişim Sürecine Katkı Sağlayıp Hem de Eğleniyorlar

İNGİLİZCE YARIŞMASI PASTAYLA ÖDÜLLENDİ

2.Sınıf Arası Yapılan İngilizce Yarışmasında Öğrencilerimiz Kıyasıya Yarıştılar. Yarışma Sonunda Başarılı Öğrenciler Pasta İle Ödüllendirildi.

GÜZEL DAVRANIŞLAR KAZANIYORUZ

3.Sınıf Öğrencilerimiz Öğretileri Davranışa Çevirme Hususunda ‘Güzel Davranışlarım’ Etkinliği Gerçekleştiriyorlar.

DENGELİ BESLENİYORUZ

Sağlıklı ve Dengeli Beslenmenin Önemini Anlayan 2. Sınıf Öğrencilerimiz Her Gün Çeşitli Meyvelerden Yiyerek Meyve Yeme Alışkanlığı Kazanıyor.

SİNEMA İLE İNGİLİZCEMİZİ PEKİŞTİRDİK

Öğrencilerimiz İngilizce Bilgilerini, Düzenlenen Sinema Etkinliği İle Hem Eğlenerek Hem De İngilizce Kelimelerin Günlük Yaşamda Kullanımını Görerek Öğreniyorlar.

| Her hakkı saklıdır.